HTML

távoktatás és e-learning

Friss topikok

Címkék

Meghívó

2011.11.24. 12:59 ancha

 Elnézést, hogy csak most. Már tegnap elkészült, de internet-problémáim voltak.

Kommentben várom a javaslatokat és akkor este 9-10 körül küldöm a végleges verziót word formátumban, képpel, fejléccel a közös esküvőszervezős e-mail címre, hogy tudjátok küldeni a kiszemelteknek.

Kedves esküvőszervezés iránt érdeklődők!

Ezennel meg szeretnénk benneteket invitálni a Költséghatékony Esküvőszervezés című online tanfolyamra, amelyet a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar végzős, Andragógia Ma szakos csoportja készített el.

Ha (valaha) házasodni készülsz, vagy egy családtagodnak, barátodnak, ismerősödnek szeretnél segítő kezet nyújtani, 4 hetes kurzusunk során megismerkedhetsz a szükséges lépésekkel, tennivalókkal, átgondolnivalókkal.

Tanfolyamunk 8 részből fog állni, amelyek során átvezetünk a költségek véggigondolásától, a helyszínekkel kapcsolatos teendőkön keresztül, a nagy nap lebonyolításához szükséges minden lépésen, mint például vendéglista és menüsor összeállítás, ruhák-dekorációk kiválasztása, szertartásokkal kapcsolatos tudnivalók stb.

Minden fejezetben megtalálhatóak költséghatékonysági tippjeink, amik segítségével csökkenthető az esküvő anyagi igénye, valamint kreativitásunkat bevetve igazán emlékezetessé tehetjük a nagy napot.

A tanfolyam tananyaga december 1-től a http://koltseghatekonyeskuvo.wordpress.com oldalon válik elérhetővé, ahová hetente két tananyagrészt fogunk feltölteni. A wordpress regisztráció ugyan a tananyagrészek megtekintéséhez nem szükséges, de ajánljuk annak érdekében, hogy a blogbejegyzésekben megjelenő tananyagrészekhez hozzá tudjon mindenki szólni. A regisztráció ingyenes és csak pár percet vesz igénybe.

A tanfolyam teljesen ingyenes, és nem járul hozzá semmilyen kötelezettség, így a fejezetek egyes részeiben megtalálható feladatok sem kötelezően elvégzendőek. Azoknak, akik ennek ellenére elvégzik a feladatok legalább felét, névre szóló letölthető oklevelet küldünk a tanfolyam végén.

Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és találkozunk a tanfolyamon!

 

Üdvözlettel:

Az Andragógia Ma csoport

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavokteselearning.blog.hu/api/trackback/id/tr663408326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása