HTML

távoktatás és e-learning

Friss topikok

Címkék

50 év körüli ismerőseim kapcsolata internetes közösségi felületekkel

2011.10.24. 20:06 ancha

 Elsősorban szüleimet és az ő ismerőseiket kérdeztem a témáról, és minthogy a facebook a legnépszerűbb közösségi oldal napjainkban, erre fókuszáltak a kérdéseim.

Nagy általánosságban elmondható, hogy a megkérdezettek egy-két naponta megjelennek a facebookon: csekkolják üzeneteiket, érdekes cikkeket és videókat osztanak meg, és ha aktivitásuk el is marad a huszinéves korosztályétól (leginkább a chat használatában), de aktív felhasználónak mondhatóak, akik érdeklődnek ismerőseik aktivitásai iránt, csoportokhoz csatlakoznak és rendszeresen frissítik profiljukat.

A közösségi oldalakon túl az is elmondható, hogy az általam megkérdezettek rendszeres e-mail és youtube használók, rendszeresen olvasnak hírportálokat és előszeretettel használják a google-t. Bár előzetesen voltak kétségeim, de úgy látszik ez a korosztály is nagyon nyitottan és érdeklődőn áll az Internet nyújtotta lehetőségekhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavokteselearning.blog.hu/api/trackback/id/tr253327143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása